ۧ >> >>

2012(2)

2012-06-14 11:03       ۧ   

The Treasury could pocket 20 million a year in extra fines once the country´s speed camera network is expanded. Motoring organizations warned that the __1__could become a poll tax on wheels´__2__huge number of drivers. There could be many more incidents of vandalism __3__cameras.The warnings came__4__a Daily Mail survey found almost all the 23 police forces in England and Wales were either__5__to expansion plans or considering __6__.

Nationwidethe number of speeding tickets is expected to treble__7__ 90 million a year.__8__the schemepolice keep some of the cash from fines to __9__the costs of fitting and maintaining extra cameras and__10__that existing ones always have film in them. The rest will go to the Treasury. Both Ministers and police insist the scheme is aimed__11__at making roads safer. They point to trials in eight areas which cut collisions by a quarter and deaths and serious injuries by __12__a half.

But motoring organizations fear cameras will be sited on relatively safe__13__fast stretches to catch as many drivers as possible. Some forces are also expected to__14__the"threshold"speeds at which cameras are__15__to the absolute legal minimum-15 mph in a 10 mph limitand 26 mph in a 20 mph zone. This could encourage drivers to stare at their speedometers instead of concentrating on the roadand __16__to more accidents. Sue Nicholsonhead of campaigns at the RACsaid"We don´t have a problem with speed cameras __17__. But we do have concerns about__18__they are sited. Police risk losing credibility __19__motorists if cameras are seen as revenue-raising __20__safety devices."

1. [A] promotions [B] punishments [C] penalties [D] payments

2. [A] isolating [B] separating [C] alienating [D] detaching

3. [A] towards [B] against [C] before [D] over

4. [A] so [B] once [C] as [D] where

5. [A] subjected [B] engaged [C] intended [D] committed

6. [A] taking part [B] keeping silence [C] making exception [D] paying respect

7. [A] financing [B] profiting [C] funding [D] netting

8. [A] From [B] Under [C] On [D] With

9. [A] hide [B] cover [C] conceal [D] veil

10. [A] pledging [B] assuring [C] confirming [D] ensuring

11. [A] essentially [B] strongly [C] wholeheartedly [D] purely

12. [A] in all [B] fewer than [C] at most [D] up to

13. [A] but [B] whereas [C] though [D] while

14. [A] fit [B] put [C] set [D] fix

15. [A] levered [B] geared [C] handled [D] triggered

16. [A] lead [B] add [C] contribute [D] resort

17. [A] any less [B] by itself [C] after all [D] as such

18. [A] who [B] when [C] where [D] which

19. [A] in [B] with [C] against [D] for

20. [A] in spite of [B] far from [C] rather than [D] by means of

1. C 2. C 3. B 4. C 5. D 6. A 7. D 8. B 9.B 10. D

11. D 12.D 13. A 14. C 15. B 16. A 17. D 18. C 19.B 20.C

200023ا

9000֧ߨ

ԧ֧10152026֡RAC"Ƨ"


      GCT

    ħʉ]
 
 |   |   |   |   |   |  >>
ICP14061897-15 11010802016821 ܧ